Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Slechte eerste helft kost FC Suryoye de kop

26 september 2022 8:45

De hoofdmacht van FC Suryoye heeft de eerste wedstrijd van het (nieuwe) seizoen verloren. Op bezoek bij GVV Eilermark werd het 3-1 voor de thuisploeg.

n het grensdorp lieten de Enschedeërs het vooral in de eerste helft liggen. Het eerste kwartier was nog gelijkwaardig, maar daarna was het de ploeg van trainer Wesley Sanders dat de klok sloeg. De thuisploeg, met oud FC Suryoye-spelers Joey Fokkink en Noussair el Megzari in de basis, prikte maar liefst drie keer raak voor rust.

Na de thee herpakte FC Suryoye zich enigszins. De bezoekers hadden veel meer de bal, wisten tot aanvalsspel te komen en scoorden zelfs de 3-1 via Christian Cicek. Helaas bleef het bij deze ene treffer en werd er, vooral op basis van de eerste helft, terecht verloren.