Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Gemiste kansen breken FC Suryoye op

7 november 2022 13:00

De hoofdmacht van FC Suryoye heeft zondagmiddag twee punten verspeeld. Op eigen veld kregen de Enschedeërs genoeg kansen om te winnen van VV Lemelerveld, maar stond er na negentig minuten 2-2 op het scoreformulier.

FC Suryoye kwam na een kleine twintig minuten spelen terecht op voorsprong. Diogo Gomes was de doelpuntenmaker. In deze fase vergat de thuisploeg de kansen op de 2-0 te benutten en kreeg vlak voor rust de rekening gepresenteerd: de bezoekers straften balverlies genadeloos af en kwamen hierdoor op 1-1.

Na de thee kwamen de gasten zelfs op voorsprong door een benutte strafschop. De goed ingevallen Jacob Said maakte deze treffer snel ongedaan. Op aangeven van Christiaan Cicek scoorde de rappe aanvaller de gelijkmaker.

In het laatste deel van het duel vielen er legio kansen te noteren voor de blauwhemden, maar onder meer door goed keeperswerk van de ‘goalie’ en een bal tegen de paal bleef het bij 2-2.

FC Suryoye blijft door de puntendeling op de vierde plek van de ranglijst staan.