Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

FC Suryoye wint restant

10 april 2023 15:45

De hoofdmacht van FC Suryoye heeft het restant van het duel tegen VV Reutum met 3-0 gewonnen. Eerder werd de wedstrijd in de rust (0-0) gestaakt vanwege een blessure bij de scheidsrechter, maandagmiddag werd in Reutum de tweede helft gespeeld.

Een half uur voor tijd kwamen de Enschedeërs op voorsprong door een treffer van Ruben Katalanc. Ruben verdubbelde niet veel later met een prachtig afstandsschot de score en besliste daarmee de wedstrijd.

In de slotfase verzorgde Brian Hanna het slotakkoord door de 3-0 te maken en daarmee gingen de drie broodnodige punten mee naar Enschede.