In de media... - FC Suryoye

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

In de media...

In de media...

FC Suryoye maakt overstap naar zaterdagvoetbal

21 september 15:30  Het eerste elftal van FC Suryoye, nu nog uitkomend in de tweede klasse van het zondagvoetbal, gaat volgend seizoen op zaterdag voetballen.meer »

428x gelezen

FC Suryoye dankt Marathon Man Benjamin Can voor 12 jaar, 200 duels, dik vijftig goals en drie promoties

30 mei 12:15  Na twaalf seizoenen, 200 wedstrijden en 56 competitietreffers komt er een eind aan het succeshuwelijk tussen Benjamin Can en FC Suryoye-Mediterraneo. Het onvermoeibare clubicoon gaat zich onder meer verder storten op zijn trainerscarrière.meer »

1367x gelezen

Alle activiteiten FC Suryoye opgeschort

13 maart 13:00  Tot 1 april vinden er geen activiteiten plaats bij FC Suryoye. Dit betekent dat de kantine gesloten zal blijven en er geen trainingen zijn. Hiertoe heeft het bestuur besloten naar aanleiding van het coronavirus dat de wereld in de greep houdt. Verdere berichtgeving houden wij nauwlettend in de gaten en communiceren wij via onze social media-kanalen.

1325x gelezen

Coronavirus zet streep door voetbal in maart

12 maart 17:15  De KNVB heeft besloten alle duels die op de rol stonden voor de maand maart afgelast. Het besluit volgt op het advies van de regering om vanwege de uitbraak van het coronavirus geen evenementen te laten plaatsvinden, waar meer dan honderd bezoekers op afkomen. FC Suryoye had al melding gemaakt van het feit dat handen schudden voorlopig not-done is. Daarnaast drukt het bestuur van de vereniging de leden op het hart om vooral thuis te blijven als je je niet goed voelt. Vooralsnog gaan de trainingen wel door. Houd onze social media-kanalen in de gaten voor een update.

1398x gelezen

FC Suryoye in de Tubantia

24 januari 9:45  klik voormeer »


FC Suryoye in de Huis aan huis

18 december 13:15  klik voormeer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!