Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

FC Suryoye kansloos tegen ATC’65

27 september 2021 10:00

FC Suryoye is de competitie slecht begonnen. De Enschedeers gingen zondagmiddag op eigen veld met 2-0 onderuit tegen het Hengelose ATC’65.

De bezoekers waren de gehele wedstrijd de bovenliggende partij tegen een FC Suryoye dat de nodige spelers moest missen. De manschappen van trainer Rene Remie waren gretig en combineerden dit met goed voetbal op sportpark Wesselerbrink-midden. FC Suryoye liep in de eerste helft veelal achter de bal aan en mocht doelman Felix van Berkel dankbaar zijn dat het voor rust geen doelpunt hoefde te incasseren. Zelf kreeg de thuisploeg een grote kans, maar de volley van Orshein Eliyo ging net naast.

De tweede helft begon dramatisch voor FC Suryoye. Binnen een minuut kwam de equipe van trainer Paul Krabbe op achterstand. ATC’65 kwam door over de rechterkant en de bal werd hard achter doelman Felix geschoten. De score werd in de zeventigste minuut op fraaie wijze verdubbeld. Verdediger Ruben Aygur werd op de achterlijn gepasseerd, de teruggetrokken bal werd goed afgewerkt door de inlopende middenvelder van de bezoekers.

De goed fluitende scheidsrechter Endeman floot na iets meer dan negentig minuten af. Op de overwinning van ATC’65 viel niets af te dwingen. De bezoekers waren gewoonweg te goed voor het aanvallend onmachtig FC Suryoye.

Volgende week is GVV Eilermark de volgende tegenstander. In het grensdorp Glanerbrug wordt zondag om 14:00 afgetrapt.