Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Beschamende nederlaag FC Suryoye 1

13 mei 2022 10:45

Het eerste elftal van FC Suryoye heeft donderdagavond een flinke nederlaag geleden. Tegen hekkensluiter RKSV Vogido werd het 3-0 voor de thuisploeg. Op basis van inzet en kansen was de overwinning voor de thuisploeg terecht!

De jonge ploeg van Vogido was gretig en kreeg de beste kansen. FC Suryoye speelde apathisch en inspiratieloos. Duels werden amper gewonnen, waardoor de ploeg deze avond vooral tegen zichzelf speelde.

In de eerst helft kregen de gastheren de grootste kans, maar een inzet van dichtbij werd naast geschoten. FC Suryoye had veel de bal, maar kwam eigenlijk niet verder dan het zestienmetergebied. Met een ruststand van 0-0 mocht FC Suroye niet klagen.

Na de thee veranderde aan de kant van FC Suryoye niet veel. Qua gretigheid en echte wil om te winnen deed FC Suryoye onder voor Vogido. Toch leken de bezoekers op voorsprong te komen, maar een poeier van Sharbel Abouzeid werd op spectaculaire wijze van de doellijn gehaald. Na deze grote kans, was het aan de andere kant wel raak. De behendige Job Nieboer kopte raak, geheel vrijstaand tussen de verdedigers van FC Suryoye. Twintig minuten voor tijd verdubbelde de thuisploeg de score en opnieuw met een kopbal. Doelpuntenmaker Stijn Huuskes. In de absolute slotfase zorgde invaller Wail Cheleb voor het slotakkoord door de 3-0 te verzorgen.

Het was een pijnlijke avond voor FC Suryoye, waarbij nogmaals duidelijk werd dat er zonder de juiste instelling van iedereen verloren kan worden. Ook al miste de ploeg van trainer Paul Krabbe de nodige basisspelers, dat mag dan nog geen excuus zijn om op deze manier te verliezen van de hekkensluiter. FC Suryoye heeft nog vier wedstrijden te gaan, laten we hopen dat dit een incident was en dat de ploeg zich aankomende zondag tegen VV Lemelerveld herstelt van deze beschamende nederlaag.