Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

FC Suryoye ondanks snelle voorsprong onderuit

17 oktober 2022 11:15

FC Suryoye heeft na twee overwinningen weer een nederlaag geleden. Op eigen veld gingen de Enschedeërs met 2-1 onderuit tegen ‘stuntploeg’ VV Reutum.

Binnen tien minuten spelen verzorgde Jacob Said de openingstreffer. Op aangeven van Orshein Eilyo schoot Jacob op de rand van het zestienmetergebied knap raak.

FC Suryoye kon het goede begin geen vervolg geven. De ploeg was slordig in de passing en kon daardoor de bezoekers, die massaal inzakten en op de counter loerden, geen pijn doen. Vlak voor rust kwam VV Reutum zelfs op 1-1.

Na de thee veranderde er niets aan het spelbeeld. De bal was voor FC Suryoye, kansen waren er ook maar een treffer bleef uit. Althans, voor FC Suryoye. De bezoekers prikten twintig minuten voor tijd nog wel een keer raak en gingen daardoor met de drie punten huiswaarts.

Een domper voor de thuisploeg, want een wedstrijd als deze had gewonnen moeten worden. De balans na vier wedstrijden: twee overwinningen, twee nederlagen en een plek in de middenmoot.