Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Ruime nederlaag FC Suryoye bij laagvlieger

14 november 2022 14:15

De hoofdmacht van FC Suryoye heeft een ruime nederlaag geleden. Op bezoek bij Witkampers werd het zondagmiddag 3-0 voor de thuisploeg.

De eerste helft werd er één met weinig kansen voor beide ploegen. Toch viel er voor rust een treffer te noteren. De thuisploeg kwam op voorsprong.

Na de thee kenden de Enschedeërs vijf dramatische minuten waardoor het in no-time 3-0 stond voor de gastheren. Met nog bijna een hele helft te gaan was FC Suryoye niet meer in staat om zich terug te knokken in de wedstrijd en speelde het vanaf dat moment een verloren duel.

Zo blijft het tot op heden een wisselvallig seizoen en lukt het de blauwhemden maar niet om aan te haken bij de top.