Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

FC Suryoye op bezoek bij koploper NEO

14 oktober 19:00  Een pittige opgave zondag voor de hoofdmacht van FC Suryoye. De hekkensluiter van dit moment in 2J gaat op bezoek bij het sterke RKSV NEO. meer »

160x gelezen

Ook SDC’12 maatje te groot voor FC Suryoye

12 oktober 8:45  De hoofdmacht van FC Suryoye heeft ook de derde wedstrijd in de competitie verloren. Op eigen veld gingen de Enschedeers met 1-4 onderuit tegen SDC’12. meer »

305x gelezen

FC Suryoye op zoek naar eerste punten

8 oktober 14:00  Voor het vlaggenschip van FC Suryoye staat de teller na twee wedstrijden op nul punten. De Enschedeers hopen dat daar zondag verandering in komt. Dan neemt de ploeg van trainer Paul Krabbe het op tegen SDC'12meer »

259x gelezen

Tweede elftal hard onderuit in Rossum

7 oktober 7:45  Het tweede elftal van FC Suryoye heeft de goede competitiestart geen vervolg kunnen gevenmeer »

44x gelezen

FC Suryoye niet opgewassen tegen GVV Eilermark

5 oktober 11:00   Na twee speelronden staat de teller voor de hoofdmacht van FC Suryoye op nul punten. Ook het uitduel bij GVV Eilermark ging verloren. In Glanerbrug werd het zondagmiddag 3-0. meer »

378x gelezen

Hoofdmacht FC Suryoye op bezoek in Grensdorp, FC Suryoye 2 naar RSC

1 oktober 13:30  Voor het eerste elftal van FC Suryoye staat zondag een pittige uitwedstrijd op het programma. De Enschedeers gaan op bezoek bij het ambitieuze GVV Eilermark, waar de selectie dit seizoen een flinke (buurman)boost heeft gekregen. meer »

200x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!