Veelgestelde vragen - FC Suryoye

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Nee, als je ziek bent moet je minimaal 14 dagen wachten na je eerste ziektedag voordat je weer deel mag nemen aan de trainingen. Ook word verwacht dat je dit meldt aan je trainer.

FC Suryoye probeert zoveel mogelijk te vermijden dat er teveel mensen langs de lijn staan. Wij vragen ouders daarom zoveel mogelijk alleen te komen en hun kind alleen te brengen en halen naar de trainingen. voor de jongste leden is dat moeilijker. Dat begrijpen wij. Voor die ouders is het wel toegestaan het kind te brengen naar de club, maar daarbij geldt de parkeerplaats als absolute grens. Het kind kan daar afgezet worden, buiten de buurt van andere auto’s, ouders of leden. Dan kan hij of zij in zijn of haar trainingskloffie en met een flesje water in de hand naar het veld lopen.

Wij hebben een corona-contactpersoon aangewezen binnen onze club. In ons geval is dit Tuncay Mimaroglu. Zijn contactgegevens vind je op onze website.

Tuncay Mimaroglu

Tel: 0653803717

Maandag en woensdag van 17:30 tot 18:45:

JO8

JO11

JO12

MO13

 

Maandag en woensdag van 19:00 tot 20:30:

JO15

JO17

Jo18

Nee, op dit moment is onze kantine tijdens trainingen gesloten.

Nee, je moet dan thuisblijven totdat je moeder 24 uur geen koorts of andere klachten meer heeft.

Nee, we moeten voorkomen dat elftallen zich gaan vermengen. Daarom is het niet toegestaan voor de onderbouw met een bovenbouw elftal mee te trainen

Nee, je vader mag niet verder komen dan de parkeerplaats, onze toezichthouders zullen streng controleren wie het sportcomplex betreed

Dit is niet de bedoeling, wij verwachten dat jij na de training zo snel mogelijk weer naar huis gaat en niet rond blijft hangen op ons sportcomplex. 

Er zullen duidelijke wegwijzers op ons sportcomplex worden aangebracht. Via deze bewegwijzering kun je naar het beschikbare toilet lopen. Let op dat je ten alle tijde de 1,5m regel in acht neemt!

Ja! Wij verwachten dat jij of je ouders duidelijk aan je trainer aangeven of je komt trainen, ook als je niet komt willen we dat graag vernemen.

Je krijgt eerst een waarschuwing. Daarna zal er streng opgetreden worden en zul je worden weggestuurd van het sportcomplex. Het is echt nodig om samen onze verworven vrijheid om te trainen niet te verknallen door het negeren van de regels.

Nee, al onze kleedkamers zijn gesloten, we vragen je om thuis te douchen.

Ja! Het zou heel erg prettig zijn als jij je aan de regels houdt, en daarnaast samen helpt om de materialen die jullie hebben gebruikt zoals de ballen enz.. schoon te maken. Samen moeten we dit gaan doen, en er voor zorgen dat wij optimaal kunnen genieten van het spelletje voetbal. Wij snappen heel goed dat het allemaal erg streng lijkt, maar het is echt nodig. Wij rekenen op jullie samenwerking!

Nee, bij uitwedstrijden van jeugdteams vallen de benodigde chauffeurs onder teamondersteuning en vallen hierdoor niet onde de categorie "toeschouwers". U mag dan bij de wedstrijd blijven van uw kind.

Nee, als uw kind sport op onze eigen sportaccommodatie, dan vallen chauffeurs niet onder de teamondersteuning. Zij worden dan gezien als toeschouwer en moeten dus na het afzetten van hun kind het sportcomplex meteen weer verlaten.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!