Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Corona Nieuws

Corona Nieuws

Reminder: publiek niet toegestaan

19 november 12:45  Ook FC Suryoye hanteert de coronaregels strikt toe. Dit betekent onder andere dat ouders van spelers, hoe spijtig ook, niet welkom zijn bij wedstrijden op ons sportpark. meer »

87x gelezen

Versoepelingen coronamaatregelen

25 september 9:30  Vanaf vandaag, zaterdag 25 september, zijn de versoepelingen met betrekking tot de coronamaatregelen ingegaan. Een van de veranderingen is dat de anderhalf meter-regel niet meer van toepassing is. Daarnaast is er geen beperking meer van aantal bezoekers. meer »

154x gelezen

KNVB: seniorencompetities niet meer hervat

24 februari 19:15  Het amateurvoetbal in de hoogste afdelingen bij de senioren wordt dit jaar niet meer hervat. Dat heeft de KNVB bekendgemaakt naar aanleiding van de coronapersconferentie van het kabinet van gisteravond. Het gaat om de eerste elftallen van de Tweede Divisie tot de vijfde klasse

211x gelezen

Update n.a.v. nieuwe maatregelen

6 november 10:30  Naar aanleiding van de persconferentie van afgelopen dinsdag, zijn er nieuwe maatregelen getroffen om het coronavirus in te dammen. De nieuwe maatregelen hebben vooral gevolgen voor spelers van boven de 18 jaar. Waar er tot voor kort nog in groepjes van vier getraind mocht worden, is dat aantal nu teruggebracht naar twee. Voor de spelers tot 18 jaar, verandert er niets. Dit betekent dat er gewoon getraind mag worden en dat er onderlinge wedstrijden gespeeld mogen worden. Wij vragen iedereen de nieuwe maatregelen te respecteren en veilig met elkaar om te gaan.

4332x gelezen

Voetbalactiviteiten senioren stilgelegd, jeugd blijft trainen

13 oktober 19:00  De nieuwe maatregelen van de overheid om het coronavirus in te dammen hebben ook grote gevolgen voor het amateurvoetbal. Geen trainingen en geen wedstrijden meer voor onze seniorenelftallen. De jeugd mag wel blijven trainen, maar ook voor hen geldt dat de competities voorlopig worden stilgelegd. De nieuwe maatregelen gelden voor de aankomende vier weken. Na twee weken wordt de situatie geëvalueerd en zijn verdere maatregelen niet uitgesloten.

831x gelezen

Clubhuis gesloten, ook toeschouwers niet toegestaan

29 september 20:00  De nieuwe maatregelen van de overheid om het aantal coronagevallen in te dammen hebben ook grote gevolgen voor het amateurvoetbal. Zo is de kantine de aankomende drie weken gesloten en zijn supporters tijdens zowel trainingen als wedstrijden langs de kant van het veld niet toegestaan. Douchen bij de club mag voorlopig nog wel, mits er afstand van anderhalf meter wordt gehouden. De maatregelen gelden in ieder geval voor een periode van drie weken. Wij vragen iedereen bovengenoemde maatregelen strikt in acht te nemen. Als we allemaal ons beste beentje voor zetten, dan kunnen we in ieder geval nog blijven voetballen. Samen tegen corona!

519x gelezen

Meer nieuws
Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!