Datum

8 december 2019 11:00

Accommodatie

Onbekend

Na vier nederlagen op rij heeft FC Suryoye eindelijk weer eens een driepunter mogen bijschrijven aan het seizoenstotaal. Op bezoek bij buurman Victoria'28 werd zondag overtuigend met 5-1 gewonnen.

Bij de bezoekers maakte de 15-jarige Stefan Kara zijn basisdebuut en was hij belangrijk met een assist. Ook de 16-jarige Jesaja Elma speelde vanaf de 65e minuut mee.

FC Suryoye maakte in de eerste helft het verschil. Door doelpunten van Mattheus Kurt, Markos Sayilik en Benjamin Can stond er na 45 minuten een 0-3 ruststand op het scorebord.

Na de thee bleef FC Suryoye heer en meester op een winderig en nat sportpark Wesselerbrink-zuid. Door treffers van Mattheus Kara (een prachtig afstandschot) en Stefan Yousef liepen de blauwhemden uit naar vijf treffers. Tussen deze goals door redde Daniel Hendriks de eer voor de thuisploeg door de eretreffer aan te tekenen.

FC Suryoye gaat door de overwinning met een goed gevoel de winterstop in. Een goed moment om iedereen weer fit en fris te krijgen, nadat de ploeg in de eerste helft van het seizoen geteisterd werd door blessureleed.