Nieuws - FC Suryoye

Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Moeizame winst FC Suryoye in laatste duel voor winterstop

4 december 12:30  Het eerste elftal van FC Suryoye heeft de laatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft nipt gewonnen. In een koud Vollenhove werd zondag thuisploeg SV Veno met 2-1 aan de kant gezet. meer »

209x gelezen

FC Suryoye sluit eerste seizoenshelft af in Vollenhove

1 december 10:00  FC Suryoye gaat in de laatste wedstrijd voor de winterstop op bezoek bij wederom een onbekende tegenstander.meer »

75x gelezen

FC Suryoye maakt het zich onnodig moeilijk

28 november 11:45  Het eerste elftal van FC Suryoye heeft drie punten mogen bijschrijven aan het seizoenstotaal. De Enschedeers waren op eigen veld met 3-2 te sterk voor het onbekende Steenwijkerwold. FC Suryoye ging riant aan de leiding met 3-0, maar zag de bezoekers in de slotfase nog terugkomen tot 3-2. meer »

188x gelezen

King Food B.V. verbindt zich voor meerdere jaren als hoofdsponsor van FC Suryoye

28 november 10:15  Enschede, Nederland - 27 november 2023 - FC Suryoye, een voetbalclub met een rijke geschiedenis en diepgewortelde gemeenschapsbanden, kondigt met trots aan dat King Food B.V. zich heeft toegezegd als hoofdsponsor voor de komende jaren. Deze strategische samenwerking belooft een vruchtbare alliantie te worden, waarin sport, gemeenschap en bedrijfsleven samenkomen.meer »

188x gelezen

Hoofdmacht FC Suryoye onderuit in Haaksbergen

20 november 12:15  Het eerste elftal van FC Suryoye heeft de topper in de tweede klasse tegen SV Bon Boys verloren. Na negentig minuten stond er zondagmiddag een 1-0 eindstand op het scorebord. Door de nederlaag haken de Enschedeers voorlopig af in de top. meer »

258x gelezen

FC Suryoye speelt topper tegen Bon Boys


16 november 9:45  Het eerste elftal van FC Suryoye gaat zondag op bezoek bij het nog ongeslagen Bon Boys.meer »

161x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!