Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Gemiste kansen breken FC Suryoye op

24 november 9:45  Het vlaggenschip van FC Suryoye heeft wederom een nederlaag geleden. Op bezoek bij VV Lemelerveld, waar de wedstrijd zonder publiek werd afgewerkt, werd het zondagmiddag 2-1 voor de thuisploeg. Door de nederlaag blijft FC Suryoye in de onderste regionen van de ranglijst bungelen.meer »

283x gelezen

FC Suryoye op bezoek bij VV Lemelerveld

19 november 12:30  Het eerste elftal van FC Suryoye gaat zondag op bezoek bij VV Lemelerveld. De Enschedeers willen zich in Lemelerveld revancheren van de onnodige nederlaag tegen SV Bon Boys (2-1). meer »

213x gelezen

FC Suryoye verliest onnodig bij Bon Boys

8 november 10:15  FC Suryoye heeft zondagmiddag een onnodige nederlaag geleden op bezoek bij Bon Boys. In Haaksbergen werd het 2-1 in het voordeel van de thuisploeg. FC Suryoye was zeker niet de mindere, maar stond uiteindelijk wel met lege handen. meer »

339x gelezen

FC Suryoye op bezoek bij SV Bon Boys

7 november 10:00  Het eerste elftal van FC Suryoye gaat zondag op bezoek bij het goed presterende Bon Boys.meer »

149x gelezen

FC Suryoye met schrik vrij tegen negental koploper

1 november 10:30  De hoofdmacht van FC Suryoye heeft ternauwernood drie punten overgehouden aan het treffen met koploper Achilles’12. De Enschedeers wonnen zondagmiddag met 3-2, maar in de absolute slotfase wist Achilles’12 met negen man bijna de 3-3 te produceren. FC Suryoye kwam de schrik vrij! meer »

446x gelezen

FC Suryoye ontvangt koploper Achilles'12

29 oktober 15:45  Een pittige opgave voor FC Suryoye. De Enschedeers ontvangen zondag koploper Achilles'12, dat momenteel lijstaanvoerder is in 2J. meer »

324x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!