Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Meer dan verdiende overwinning FC Suryoye

16 mei 12:45  Het eerste elftal van FC Suryoye heeft zondagmiddag een belangrijke en verdiende overwinning geboekt. Op eigen veld werd het 1-0, door een benutte strafschop van Christiaan Cicek. De score had veel hoger kunnen uitvallen, maar tot vier keer toe stond het aluminium een treffer in de weg. meer »

143x gelezen

Beschamende nederlaag FC Suryoye 1

13 mei 10:45  Het eerste elftal van FC Suryoye heeft donderdagavond een flinke nederlaag geleden. Tegen hekkensluiter RKSV Vogido werd het 3-0 voor de thuisploeg. Op basis van inzet en kansen was de overwinning voor de thuisploeg terecht!meer »

221x gelezen

FC Suryoye pakt drie belangrijke punten

9 mei 21:15  Tegen angstgegner BWO heeft de hoofdmacht van FC Suryoye zondagmiddag drie belangrijke punten gepakt. Op eigen veld waren de Enschedeërs met 2-1 te sterk voor de formatie uit Hengelo. meer »

178x gelezen

Opnieuw avondwedstrijd FC Suryoye

27 april 9:15  Het eerste elftal speelt wederom een avondwedstrijd. Op verzoek van SDC’12 is de wedstrijd van zondag naar aankomende vrijdag verschoven.meer »

330x gelezen

FC Suryoye op eigen veld langs koploper

25 april 10:00  Het eerste elftal van FC Suryoye heeft zaterdag de avondwedstrijd tegen koploper Bon Boys gewonnen. In Enschede won de thuisploeg met 3-1 van de formatie uit Haaksbergen. meer »

249x gelezen

FC Suryoye verliest van laagvlieger SC Barbaros

19 april 11:30  FC Suryoye heeft zichzelf maandagmiddag een slechte dienst bewezen. Op bezoek bij SC Barbaros, de nummer dertien van de competitie, gingen de Enschedeërs met 3-2 onderuit. Hierdoor moet FC Suryoye nog steeds naar onderen kijken. Bij winst had het zich definitief in de middenmoot kunnen nestelen. meer »

305x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!