Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Diogo Gomes versterkt FC Suryoye

27 juni 9:15  FC Suryoye heeft de tweede aanwinst van het nieuwe seizoen binnen. Diogo Gomes, aanvoerder bij VV Drienerlo, maakt de overstap naar Enschede-zuid.meer »

387x gelezen

Gecer eerste nieuwkomer hoofdmacht FC Suryoye

13 juni 10:00  Het eerste elftal van FC Suryoye heeft in het seizoen 2022/2023 de beschikking over Malke Gecer. De 25-jarige Gecer komt over van Den Ham. meer »

819x gelezen

FC Suryoye dankt Marathon Man Benjamin Can voor 12 jaar, 200 duels, dik vijftig goals en drie promoties

30 mei 12:15  Na twaalf seizoenen, 200 wedstrijden en 56 competitietreffers komt er een eind aan het succeshuwelijk tussen Benjamin Can en FC Suryoye-Mediterraneo. Het onvermoeibare clubicoon gaat zich onder meer verder storten op zijn trainerscarrière.meer »

860x gelezen

Dubbel verlies gehavend FC Suryoye

24 mei 11:15  Het eerste elftal heeft zondagmiddag een terechte nederlaag geleden in Schalkhaar. Tegen de plaatselijke SV werd het 3-1 voor de thuisploeg en dat was verdiend te noemen. Bij FC Suryoye ontbrak een aantal spelers, waardoor het tegen een goede ploeg als SV Schalkhaar nog moeilijker wordt een resultaat te halen. Tot overmaat van ramp verloor FC Suryoye ook Sharbel Abouzeid. De middenvelder raakte zwaar geblesseerd aan de knie.meer »

390x gelezen

Meer dan verdiende overwinning FC Suryoye

16 mei 12:45  Het eerste elftal van FC Suryoye heeft zondagmiddag een belangrijke en verdiende overwinning geboekt. Op eigen veld werd het 1-0, door een benutte strafschop van Christiaan Cicek. De score had veel hoger kunnen uitvallen, maar tot vier keer toe stond het aluminium een treffer in de weg. meer »

408x gelezen

Beschamende nederlaag FC Suryoye 1

13 mei 10:45  Het eerste elftal van FC Suryoye heeft donderdagavond een flinke nederlaag geleden. Tegen hekkensluiter RKSV Vogido werd het 3-0 voor de thuisploeg. Op basis van inzet en kansen was de overwinning voor de thuisploeg terecht!meer »

345x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!