Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Seizoensafsluiting jeugd FC Suryoye

27 juni 12:15  Jeugdleden hebben gisteren samen met hun ouders een vreemd en onwerkelijk seizoen afgesloten. Aan het begin van de ochtend werd er een mini-toernooi afgewerkt. Na de tijd werd er in de kantine een hapje en drankje genuttigd. Met alle versoepelingen in het vooruitzicht lijkt er in het nieuwe seizoen weer ‘normaal’ gevoetbald te kunnen worden. Wij hopen het van harte want wat is er nu mooier dan weer te kunnen genieten van jeugdwedstrijden in de vroege ochtend?

235x gelezen

Kom (proef)trainen bij FC Suryoye!

30 mei 13:30  Twijfel jij of voetballen wel wat voor jou is?meer »

614x gelezen

Selectietrainingen FC Suryoye jeugd (bovenbouw) begonnen

7 april 20:00  De selectietrainingen voor de jeugd van FC Suryoye zijn maandag van start gegaan. Onder leiding van jeugdcoördinator Giovanni Imbrogiano begonnen de JO19 en JO17 aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Bezoek onze Facebook om meer foto's te zien

479x gelezen

Jeugdbestuur FC Suryoye hengelt oude naam binnen

28 januari 17:00  Giovanni Imbrogiano is de nieuwe trainer van FC Suryoye JO19-1. Hij volgt Rahoel Karamat op, die na twee seizoenen met veel passie op zoek gaat naar een nieuwe uitdaging. Het huidige JO19-1-elftal bestaat voornamelijk uit tweedejaars. De meeste spelers moeten daarom aan het eind van dit seizoen de overstap maken naar de senioren. Met Giovanni wordt getracht een nieuw JO19-1 op de been te brengen. Het jeugdbestuur en de 54-jarige Giovanni hebben er alle vertrouwen in dat dat goed gaat komen. Giovanni is geen onbekende voor de vereniging FC Suryoye. In de tijd dat de club nog door het leven ging als SV Mediterraneo, was de oefenmeester in verschillende hoedanigheden actief. Na uitstapjes bij onder meer De Tubanters en Victoria'28, keert Giovanni in het nieuwe seizoen terug op het oude nest. Wij heten Giovanni van harte welkom en wensen hem veel succes en plezier bij onze vereniging.

1260x gelezen

Jeugdtrainingen FC Suryoye hervat

11 januari 19:00   Na een korte pauze waar we de feestdagen achter ons hebben gelaten en het kalenderjaar 2020 hebben ingewisseld voor 2021, worden de jeugdtrainingen bij FC Suryoye maandag 11 januari weer hervat. Het afgelopen kalenderjaar heeft de vereniging veel nieuwe leden mogen verwelkomen. Het (jeugd)bestuur is erg content met deze ontwikkeling en wilt deze ontwikkeling natuurlijk voortzetten. Mocht je in aanraking willen komen met onze club om na te gaan of het iets voor jou is, dan bieden wij vrijblijvende proeftrainingen aan. Dit geldt voor al onze jeugdelftallen. Stuur ons een mail of reageer via onze sociaal media-kanalen als je interesse hebt. Wellicht tot snel op ons sportpark!

714x gelezen

Jeugd FC Suryoye zit niet stil

4 december 19:00   Ondanks alle maatregelen om het coronavirus in te dammen, is er op sportpark Wesselerbrink-midden toch de nodige voetbalactiviteit. Natuurlijk is het gemis van supporters (ouders) en het spelen van competitieduels groot, maar dat betekent niet dat de jeugd stil zit. Er wordt getracht een zo leuk mogelijk programma op te stellen voor de jeugd. Naast de reguliere trainingen, worden er bijvoorbeeld onderlinge wedstrijden gespeeld. Een parcours om het spelplezier op te krikken mag natuurlijk niet ontbreken. Op deze manier leren de jeugdleden elkaar beter kennen en kunnen ze van elkaar leren. Er rest ons niets anders dan volhouden en hopen dat deze vervelende tijd snel voorbij is. Tot die tijd doen we er alles aan om onze jeugdleden toch nog een leuke voetbaltijd te bezorgen.

544x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!