Scheidsrechter

K. (Kevin) Weever

Accommodatie

Onbekend

Het eerste elftal van FC Suryoye heeft ook de vijfde wedstrijd van de competitie gewonnen. De Enschedeërs versloegen SV Schalkhaar zondagmiddag met 3-2.

Na een kleine tien minuten spelen opende aanvoerder Marco Aydin de score. Dit was ook de ruststand.

Na de thee gebeurde er veel op sportpark De Horsterhoek. In de 46e minuut incasseerde FC Suryoye de eerste tegentreffer van het seizoen. Nog geen vijf minuten later keek FC Suryoye tegen een 2-1 achterstand aan. Om het allemaal nog erger te maken, kreeg FC Suryoye in de persoon van Stefan Turkan rood (2x geel). Dit allemaal in een kwartier na rust.

Ondanks de tegenslagen, rechtte FC Suryoye de rug. Jacob Said verzorgde de 2-2, waarna invaller Simon Baysoy vijf minuten voor tijd de winnende treffer voor zijn rekening nam.