Datum

24 november 2019 14:00

Accommodatie

Onbekend

Het eerste elftal van FC Suryoye heeft het lastige duel op bezoek bij SC Barbaros gewonnen. De Enschedeërs waren zondagmiddag in Hengelo met 4-1 te sterk.

De equipe van trainer Paul Krabbe begon voortvarend aan de wedstrijd. Simon Baysoy krulde de bal na ruim tien minuten spelen uit een vrije trap in de uiterste hoek van het doel. De score werd in de dertigste minuut verdubbeld door Mo Iallouchen. De Enschedeërs kregen vlak voor rust wel een tegenslag te verwerken, want Farough Saadi verzorgde de aansluitingstreffer: 1-2.

Na de rust golfde het spel over en weer. De thuisploeg ging enigszins geforceerd op zoek naar de gelijkmaker. FC Suryoye ging goed om met de ruimte die het kreeg en beloonde zichzelf met de 1-3. Aanvoerder Marco Aydin stifte de bal na ruim een uur spelen op geweldige wijze achter de doelman.

Het verzet van de roodhemden was hierdoor gebroken. FC Suryoye maakte het feestje compleet en trakteerde de eigen supporters op nog een treffer. Jacob Saïd verzorgde het slotakkoord in de tachtigste minuut door de 1-4 aan te tekenen.

Een heerlijke driepunter, waardoor FC Suryoye nog steeds de trotste koploper is. De volgende kraker kan alvast genoteerd worden: achtervolger AVV Columbia komt komende zondag op bezoek.