Datum

15 december 2019 14:00

Accommodatie

Onbekend

Het eerste elftal van FC Suryoye heeft zondagmiddag een moeilijke, maar verdiende overwinning geboekt op Wijhe’92. De Enschedeers waren in Wijhe met 2-1 te sterk. Het winnende doelpunt viel pas in de 92e minuut en kwam op naam van Amanuel Isa.

In een nat en koud Wijhe kwam de thuisploeg al vroeg op voorsprong. Na een kwartier spelen verzorgde Ricardo Heerink de openingstreffer. De roodhemden verdedigden de voorsprong vanaf dat moment met de nodige passie en strijd. FC Suryoye kreeg de gehele wedstrijd veel kansen, maar liet deze allemaal onbenut. Uiteindelijk moest Wijhe’92 in de 70e minuut toch capituleren, nadat Yasin Elbadey de gelijkmaker aantekende.

Gesteund door de fanatieke en trouwe aanhang ging FC Suryoye in de resterende twintig minuten met man en macht op zoek naar de winnende treffer, maar leek Wijhe’92 stand te houden. Leek, want in de 92e minuut viel de verdiende treffer dan toch. De Rijssen-express deed van zich spreken. Het was de ervaren Amanuel isa die de bal ingleed op aangeven van Simon Baysoy.

Door de late treffer sluit FC Suryoye een fantastische eerste seizoenshelft, waarin het de eerste periode won, goed af. Wij wensen iedereen fijne dagen en zien jullie allen graag langs de lijn in het nieuwe jaar.