Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Wederom nederlaag FC Suryoye

21 september 2021 12:30

Voor FC Suryoye zit het bekeravontuur er al na drie wedstrijden op. De Enschedese formatie verloor ook het derde bekerduel. In Enschede was Vroomshoopse Boys met 1-0 te sterk.

In de eerste helft was het spel van FC Suryoye niet om over naar huis te schrijven. De bezoekers waren de baas op sportpark Wesselerbrink-midden, door veel duels en veel tweede ballen te winnen. Johannes Sakar was na 25 minuten spelen dichtbij de openingstreffer, maar zijn inzet ging over het doel. Aan de andere kant was het niet veel later wel raak. Een prachtige aanval over meerdere schijven werd goed afgerond.

In de tweede helft herstelde FC Suryoye zich enigszins, maar de weinige mogelijkheden die werden gecreëerd, resulteerden niet in de gewenste 1-1. Aan de andere kant hadden de bezoekers de wedstrijd eerder kunnen beslissen, maar dat gebeurde niet. FC Suryoye bleef hierdoor lang in de wedstrijd, maar was het telkens te slordig om gevaar te stichten voor het Vroomshoopse doel.

Laten we hopen dat een slechte generale een goede uitvoering betekent, want aankomende zondag begint de competitie. Het Hengelose ATC’65 komt naar Enschede. Aanvang van het duel is om 14:00 uur.