Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

FC Suryoye verspeelt riante voorsprong

3 april 2023 11:30

FC Suryoye heeft zichzelf een slechte dienst bewezen in de strijd om handhaving. De Enschedeers speelden zondagmiddag op een zonnig sportpark met 3-3 gelijk tegen Witkampers. De thuisploeg stond bij rust nog met 3-1 voor.

De blauwhemden hadden in de beginfase veelal de bal, maar het waren de bezoekers die op fraaie wijze op voorsprong kwamen. De achterstand werd redelijk snel weggewerkt, want de 1-1 was ook een fraaie. George Chamoun knalde geweldig raak.

FC Suryoye ging door en kwam door twee treffers van Ruben Katalanc zelfs op 3-1. Er leek niks aan de hand tegen de laagvlieger, maar na rust kantelde de wedstrijd volledig. Binnen vijf minuten moest doelman Felix van Berkel twee keer vissen. Niet lang na de 3-3 kreeg Leroy Ay de rode kaart nadat hij een doorgetrokken speler neerhaalde.

In het restant van de wedstrijd probeerden de bezoekers het veelal door de lange bal te hanteren, maar liet FC Suryoye zich niet verrassen. Hierdoor bleef het 3-3 en leverde het duel met laagvlieger Witkampers slechts een punt op.