Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

FC Suryoye en SV Schalkhaar in evenwicht

15 mei 2023 17:00

In de strijd om directe handhaving waren de belangen vooraf groot bij het treffen tussen FC Suryoye en SV Schalkhaar. Achteraf moesten beide ploegen het doen met een punt (2-2) en gezien de uitslagen op de andere velden konden beide ploegen daarmee leven.

Tot twee keer toe kwam FC Suryoye enigszins gelukkig op voorsprong. Ruben Katalanc scoorde zowel voor als na rust. Vooral zijn tweede treffer was te danken aan een grote fout van de Schalkhaar-doelman. Helaas voor de thuisploeg deden de bezoekers FC Suryoye twee keer pijn met een standaardsituatie. Ook deze treffers werden keurig verdeeld over beide helften.

Met nog twee duels te spelen is de voorsprong van FC Suryoye vier punten op de veilige plek. Dat zou eigenlijk niet meer fout mogen/moeten gaan. Echter, in het voetbal weet je het nooit. We gaan het zien in de slotfase van de competitie.