Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Nederlagen voor FC Suryoye 2 en JO19-1

22 september 2020 7:45

Het tweede elftal van FC Suryoye heeft de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen verloren. Op eigen veld was stadsgenoot Vogido zondag met 3-1 te sterk voor de ploeg van trainer Toni Touma.

Aanvoerder Amanuel Tunc was de doelpuntenmaker aan de kant van de thuisploeg. Hij maakte een vroege achterstand (vijfde minuut) ongedaan. Vogido kwam vlak voor rust wederom op voorsprong, waardoor de ruststand 1-2 was. Na de thee liet doelman Achmed Saarghini zich verrassen door een afstandsschot, waardoor de wedstrijd al snel gespeeld was.

FC Suryoye was dichtbij de aansluitingstreffer, maar onder meer twee pogingen van Benjamin Onder werden goed gekeerd door de doelman van de bezoekers.

FC Suryoye JO19-1
Ook het vlaggenschip van onze jeugdtak kon geen punten bijschrijven. Op bezoek bij SC Enschede ging de formatie van trainer Rahoel Karamat met 3-2 onderuit. FC Suryoye moest het stellen zonder sterkhouder Joey Fokkink, die zondag bij de selectie van het eerste zat. FC Suryoye speelde ver onder de maat en verloor ook verdiend van de roemruchtige Enschedese vereniging.