Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

Knap punt FC Suryoye JO19-1

11 oktober 2020 13:00

FC Suryoye JO19-1 heeft zaterdagmiddag een knap punt gehaald tegen titelkandidaat BSC Unisson JO19-1. Op sportpark Wesselerbrink-midden werd het 2-2.

De middag begon slecht voor de thuisploeg, want de bezoekers kwamen na een minuut spelen al op voorsprong. Niet veel later verdubbelde de formatie uit Boekelo ook de score.

Dankzij een treffer van Joey kwam FC Suryoye terug in de wedstrijd. Joey schoot knap raak. Voor rust werd het ook 2-2. Umut schoot de bal uit een vrije trap verwoestend raak.

Trainer Rahoel Karamat over de puntendeling: 'We hebben ons knap gerevancheerd van de zeperd van vorige week. We hebben vandaag genoeg kansen gehad om te winnen, maar desondanks ben ik tevreden.'