Facebook Toestaan Niet toestaan

Wedstrijdverslag FC Suryoye JO12-1

17 september 2023 20:00

Afram Touma

Wedstrijdverslag - Voetbalwedstrijd Rigtersbleek JO-12-2 tegen FC Suryoye Jo-12-1, 16 september 2023

Op een zonnige zaterdagochtend kwamen Rigtersbleek en FC Suryoye onder leiding van trainers Yaël Amptmeijer en Rick Weggen, samen voor een intense voetbalwedstrijd. De spanning was voelbaar terwijl de fluit klonk en de wedstrijd begon.

In de eerste helft toonde FC Suryoye een sterke aanval en zette Rigtersbleek onder druk met snelle aanvallen, maar vergat te scoren.

De wedstrijd werd vervolgd. Rigtersbleek veroverde de bal en ging in de counter.
Na een diepe bal en de spits schoot in de korte hoek een mooie opening treffer voor Rigtersbleek.

FC Suryoye liet zich echter niet ontmoedigen en vocht terug met vastberadenheid. Na enkele spannende momenten scoorde Nabil Ardic de eerste doelpunt, waardoor de score gelijk werd. Maar daar bleef het niet bij.

Al gauw scoorde FC Suryoye de 3e, 4e doelpunt.

De tweede helft was een voortdurende strijd tussen de twee teams. Beide zijden toonden geweldige vaardigheden en teamwork. Uiteindelijk slaagde FC Suryoye erin om nog een aantal doelpunten te scoren, waardoor ze de wedstrijd met 10-3 wonnen.

De wedstrijd was een opwindend spektakel vol passie en sportiviteit. Beide teams verdienen lof voor hun inzet. Het publiek genoot van een geweldige ochtend voetbalplezier.

Verslag geschreven en ingestuurd door Afram Touma. Wil jij ook jouw wedstrijdverslag graag op onze website geplaatst zien? Dat kan! Stuur je wedstrijdverslag, het liefst met foto's op naar [email protected].